All-inn Aquarium Services

 Gespecialiseerd in het inrichten en het onderhouden van aquaria

Wat bieden wij

All- inn Aquarium Services staat voor rust, ontspanning, creativiteit, vrolijkheid en nog veel meer. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een aquarium meer is dan een decoratie. Een aquarium is een levend schilderij en het is een mooie toevoeging in een woonruimte of een bedrijfsruimte. Een aquarium heeft op groot en klein een positieve invloed. 

Een aquarium is zeer geschikt in de wachtruimte van bv. de tandarts, huisarts of een andere medische specialist. Een aquarium past ook goed in een ziekenhuis of in een verzorgingstehuis.

Uit onderzoeken is gebleken dat een aquarium rustgevend is. De kleuren hebben een positieve invloed op mensen die moeten wachten in een wachtkamer. Door het aanpassen van de juiste kleursamenstellingen kan je op verschillende manieren mensen helpen, bv. de kleur groen is rustgevend. Wit staat voor schoon en puurheid. Rood staat voor actie.

Door het kijken naar een goed ingericht aquarium met verschillende kleuren en door de bewegingen van de vissen worden de patiënten rustiger, vrolijker en het zorgt voor afleiding tijdens het wachten. Voor mensen die voor een langere periode op een afdeling moeten verblijven kan een aquarium helpen om met angst, verdrietigheid en onrust om te gaan.

Bent u op zoek naar een manier om mensen op een positieve manier te beïnvloeden? Dan helpen wij u graag.

Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u gerust contact opnemen.

Een aquarium is mooi, rustgevend en vol leven.


  


In deze moeilijke tijden is een aquarium een goede toevoeging in ons leven! Een aquarium zorgt voor mentale rust, blijdschap, afleiding, kracht om verder te gaan en veel meer!

Een aquarium is meer dan alleen maar vissen en planten! 

Heeft u geen ervaring met het onderhouden van een aquarium? Onze aquarium specialist kan het voor u doen!