All-inn Aquarium Services

 Gespecialiseerd in het inrichten en het onderhouden van aquaria

Onze aquarium specialist

 


Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Giovanni Francees. Ik ben geboren en getogen op het Nederlands Caribische eiland Bonaire. De zee rondom het eiland is een prachtig onderwaterparadijs en behoort al vele jaren tot de top drie van beste duikbestemmingen ter wereld. Hier is mijn liefde voor het leven onder water ook ontstaan. Vaak ging ik vroeger snorkelen, genieten van de mooie gekleurde vissen en koralen. Het leven onder water is mooi, rustgevend, en vol leven. Na het snorkelen voelde ik me gelijk super fris, ontspannen en vol kracht.

Dit gevoel wilde ik thuis ook ervaren en zo is mijn liefde en passie voor het aquarium ontstaan. Nu na meer dan 20 jaar ervaring met aquaria is het nog steeds genieten van een mooi ingericht aquarium.

In mijn eerste aquarium had ik guppen, platy's en zwaarddragers, later zijn er nog vele andere vissoorten en aquaria bij gekomen en heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Een Aquarium is voor mij heel belangrijk en omdat ik het echte onderwaterwereld gevoel vaak heb ervaren, kan ik dit gevoel ook makkelijk op u over brengen. 

Voor mij is het belangrijk dat de klant een aquarium krijgt dat bij hem of haar past en wordt daarom naar wens ingericht, natuurlijk wel uitgaande van een goede leefomstandigheid voor de gekozen vissen. Het welzijn van de vissen is voor mij ook zeer belangrijk en daar kan ik andere mensen ook goed in adviseren.

Soms kan het moeilijk zijn voor iemand zonder enige ervaring met een aquarium om de juiste keuzes te maken. Hierbij help ik de klant van top tot teen. Door veel te praten en te luisteren naar de wensen van de klant en door goed te kijken naar de juiste plek voor een aquarium in een ruimte kan ik ervoor zorgen dat u als klant het beste advies krijgt. Ik ben uw aquarium specialist ! Een tropisch gevoel in je eigen omgeving!

 

 

 

 Voor elke ruimte is er een aquarium.  Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een aquarium ervoor zorgt dat mensen beter worden.

Bv. De kleur groen is rustgevend. Bewegende kleuren maken mensen vrolijk en lijdt af in moeilijke tijden. 

Een aquarium is ideaal voor in wachtkamers bij de tandarts, huisartspraktijk, doktersposten en op verschillende afdelingen in een ziekenhuis bv. bij kinderafdeling.

Ons aquarium specialist kan voor uw aquarium zorgen. Dan hoeft uzelf niks te doen!


Uw aquarium is goed in de handen van onze aquarium specialist!